APPS REWARD

Insider Reward

Πέτυχε γρήγορα αποτελέσματα
με 60λεπτα Personal Training!
Δυνατότητα χρήσης και Galileo.

360€ 180€

Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Γίνε INSIDER τώρα

Κέρδισε άμεσα ένα δώρο γνωριμίας και συνεχή πρόσβαση σε Insider Rewards.

ΓΙΝΕ INSIDER ή κάνε ΣΥΝΔΕΣΗ και κλίκαρε "ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ" για να το αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου. Στη συνέχεια, για να το εξαργυρώσεις θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργύρωσέ το μέχρι την ημερομηνία λήξης του.

Διαθέσιμο για

μέρες ώρες λεπτά δεύτερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μόλις εξαντληθεί το τιράζ, το έχασες!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ REWARD ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΠΛΑΣΗ GYM - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ REWARD

12 PERSONAL 60′
Πέτυχε γρήγορα αποτελέσματα με 60λεπτα Personal Training! Δυνατότητα χρήσης και Galileo.

Σχετικά με το Personal Training Για να έχεις ένα όμορφο σώμα δεν χρειάζεται να περνάς ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μεθοδικότητα και έναν ειδικό να σε καθοδηγεί. Το πακέτο αυτό σου προσφέρει προσωπικές προπονήσεις Personal Training. Μέσα σε λίγη ώρα μόνο στην κάθε προπόνηση, θα ακολουθήσεις το ατομικό σου πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή σου, ο οποίος θα ασχολείται αποκλειστικά μαζί σου εμψυχώνοντας σε στην κάθε σου προσπάθεια. Ακολούθησε το πρόγραμμα γυμναστικής που θα είναι δομημένο πάνω στις δικές σου ανάγκες μαζί με τον προσωπικό σου γυμναστή και φτάσε στα όριά σου ξεπερνώντας τις προσδοκίες σου. Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου μας. Σχετικά με τo Galileo Το Galileo προσφέρει την πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να είσαι σε φόρμα, να χάσεις βάρος και να αυξήσεις την δύναμη και ευλυγισία σου. Με την τρισδιάστατη κυκλική δόνηση, ενεργοποιούνται όχι μόνο οι μεγάλες μυϊκές ομάδες αλλά και οι μυϊκές ομάδες εν τω βάθει και αυτό αποτελεί το μεγάλο μυστικό επιτυχίας του. Από την πρώτη φορά θα δεις θεαματικά αποτελέσματα, καταπονώντας ελάχιστα το σώμα σου. Με το Galileo κερδίζεις χρόνο, επιτυγχάνοντας άμεση σύσφιξη, τόνωση του μυϊκού συστήματος, και ευεξία. Ακόμη και lifting στο πρόσωπο επιτυγχάνεται γιατί με τη συνεχή εναλλαγή των δονήσεων αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου που ανεβαίνει στην επιφάνεια του δέρματος. Το Galileo είναι ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για εσένα που δεν μπορείς να διαθέσει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο όμως θέλεις να έχεις προσεγμένη εμφάνιση και σιλουέτα. Κάθε συνεδρία διαρκεί μόλις 20 λεπτά μαζί με το μασάζ στο τέλος και ισοδυναμεί με 1,5 ώρα έντονης γυμναστικής στα βάρη. Κάθε συνεδρία γίνεται κατόπιν ραντεβού με τους Personal Trainers του γυμναστηρίου μας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι συνεδρίες δεν μπορεί να εκτελούνται συνεχόμενες ημέρες αλλά μέρα πάρα μέρα.

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Υπόκειται στους Γενικούς Όρους Rewards, Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου.
 • Το reward υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει μόνο στην Ελλάδα και μόνο στην επιχείρηση.
 • Η επιχείρηση είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών της και για την εξαργύρωση των reward.
 • Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για τη λήξη, απώλεια, κλοπή ή χρήση των rewards από τρίτους.
 • Το reward μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μόλις αποκτηθεί.
 • Μπορεί να αποκτηθεί ξανά αφού εξαργυρωθεί. Max 1 ανά ημέρα.
 • Η χρήση οποιασδήποτε συνδρομής ή υπηρεσίας μας θα γίνεται πάντα κατόπιν check in ή/και ραντεβού.
 • Κάθε προπόνηση Personal είναι μέγιστης διάρκειας 60 λεπτών.
 • Το Reward αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις τις Personal προπονήσεις με την πλατφόρμα δόνησης Galileo.

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ REWARD

 • Κλίκαρε “ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ” και αποθήκευσέ το στον INSIDER λογαριασμό σου. Για να το εξαργυρώσεις, θα χρειαστείς μόνο τον αριθμό του κινητού σου. ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ. Εξαργυρώνεται ΜΟΝΟ μέχρι την ημερομηνία λήξης του.
 • Μόνο INSIDERS με ενεργό λογαριασμό μπορούν να αποκτήσουν και να εξαργυρώσουν Rewards. Για την εξαργύρωση χρειάζεται ο αριθμός του κινητού τους, ο οποίος πρέπει να συμφωνεί με τον αριθμό κινητού στον λογαριασμό τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστούν και άλλα στοιχεία για την ταυτοποίηση του μέλους με τον λογαριασμό, ή/και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
 • Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε rewards να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ.
 • Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση reward υπό την προϋπόθεση της επιστροφής τυχόν καταβεβλημένων χρημάτων.
 • Ημερομηνία Λήξης: 7 ημέρες από την ημέρα που αποκτήθηκε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ

 • ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΠΛΑΣΗ GYM
  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ
 • Μ. Μπότσαρη 26-28
 • Π. Φάληρο, 17563
 • (210) 988-1109